اپسون (EPSON) ، ان ای سی (NEC) ، ریکو (Ricoh) ، ایسر (Acer) ، بنکیو (BenQ) ، اسپکترون (Specktron) ، سونی (SONY) ، اپتما (Optoma) ، کاسیو (Casio) ، پاناسونیک (Panasonic) ، اینفو (InFocus) ، شارپ (Sharp) ، سامسونگ (Samsung) ، ال جی (LG) ، هیتاچی (Hitachi) ، کانن (Canon) ، توشیبا (Toshiba) ، اچ پی (HP) ، ویو سونیک (View Sonic) ، ویویتک (VIVITEK)
سامانه ارتباط سازان
01132299725 (3خط) - 09117788378
مهندس جعفری
مشاهده نمونه کار در لینک Telegram و Instagram
لینک اینستاگرام
https://www.instagram.com/samaneh_ertebat_sazan/
لینک کانال تلگرام
https://telegram.me/joinchat/Cfbr-zzEoY54n91bLf0oog
مشاوره پیش از فروش:
اعتبار شما سرمایه ماست
یک خریدار آگاه پیش از تهیه یک کالا ، تمامی جوانب را سنجیده و با بررسی های کارشناسانه نسبت به خرید اقدام می نماید. پیش از اقدام به خرید ، آگاهی از ویژگی های یک محصول به ویژه محصولات الکترونیکی، اهیمت دو چندان می یابد. زیرا خریدار ممکن است هزینه بسیاری صرف خرید آن ها کند اما، در کوتاه مدت این کالا دچار ایراد گردیده و هزینه هایی را بابت تعمیر به خریدار خود تحمیل کند. از همین رو پیشنهاد ما این است که بیش از هر اقدامی از راهنمایی ها و مشاوره های کارشناسان حاضر در فروشگاه بهره مند گردید.
مقایسه قیمت ها میان چند محصول، بررسی تفاوت و شباهت ها، آگاهی از برتری های هر محصول، آشنایی با تکنولوژی های بکار رفته در هر محصول و مواردی نیز از این دست را می توانید از کارشناسان گروه مهندسی سامانه ارتباط سازان بخواهید.
خط e1 چیست و قیمت خط ایوان e1 و خط تلفن 5 رقمی و 4 رقمی:
خط e1 چیست ؟ هزینه و قیمت خط e1 چقدر هست ؟ شماره های 4 رقمی و 5 رقمی مخابرات یا خط ایوان چه تفاوتی با خطوط معمولی دارند. تعرفه خط 5 رقمی چقدر هست. برای دریافت پاسخ این سوالات این مطلب را از دست ندهید. معرفی خط e1 و آشنایی با امکانات خطوط 4 رقمی و 5 رقمی e1 و توضیحات فنی لینک های دیجیتال در این در اختیار شما قرار گرفته است.
این خطوط از لحاظ برندینگ و سهولت تماس مشتریان برای سازمان ها و شرکت های بزرگ بسیار موثر و حائز اهمیت می باشد. از این رو در این مطلب توضیحاتی در مورد این خطوط در چهار بخش تفاوت خطوط پنج شماره ای با خطوط شهری معمولی، نحوه ارتباط خطوط e1، نحوه تخصیص شماره و تعرفه ها تقدیم می گردد.
خطوط T۱ یا E۱ از سرویسهای مخابرات است که در اروپا و همچنین ایران ارائه میشود. این سرویسها چند سالی است بهصورت انبوه از سمت شرکتها و سازمانها مورداستفاده قرار میگیرد. مهمترین علت محبوبیت این سرویسها ارائه شمارههایی با تعداد ارقام کمتر است. شرکتهایی که کسب و کار تلفنی دارند خواهان شمارههای ۴ رقمی و ۵ رقمی هستند. در این مقاله سعی داریم بهصورت کامل اینگونه خطوط را معرفی کنیم. برای شناخت خطوط T۱ یا E۱ ابتدا بایستی در مورد ISDN که پایه اصلی آن است آشنایی داشته باشید.
خطوط پنج رقمی چه تفاوتی با خط های معمولی دارند:
خط های تلفن شهری 8 رقمی خط های آنالوگ بوده و تنها قابلیت برقراری یک تماس را دارند و در صورتی که در حال استفاده باشند و تماس مجددی با این خط ها گرفته شود بوق اشغال را می شنویم. البته امکان روتاری امکان انتقال یک تماس را از خط اشغال به خط دیگر می دهد ولی در هر صورت خط اصلی اشغال بوده و برای تماس دیگری نمیشود از آن استفاده نمود. ولی خطوط دیجیتال یا e1 امکان برقراری 30 تماس همزمان را دارا می باشند. یعنی برای نمونه اگر ما با شماره تماس 20200 در حال گفتگو هستیم همزمان می توانیم برای 29 تماس دیگر از این خط استفاده نماییم بدون آنکه این خط اشغال شود.
نحوه ارتباط خطوط e1 چهار شماره ای و پنج شماره ای:
برای استفاده از خطوط e1 بر خلاف خطوط آنالوگ 8 رقمی تنها به یک تلفن یا یک سانترال معمولی نیاز نیست. برای استفاده از این خطوط باید از مودم e1 که هم در سمت مشترک و هم در مرکز مخابراتی قرار می گیرد استفاده نمود. مودم سمت مشترک با استفاده از کابل بالون به کارت e1 مستقر روی مرکزتلفن سانترال یا voip مرتبط شده و خط e1 را به سانترال شما متصل می نماید.
چگونگی شماره های خطوط دیجیتال:
شما می توانید خط 4 رقمی یک یا دو طرفه و پنج رقمی یک یا دو طرفه را متناسب با نیاز خود تهیه نمایید که هر کدام را به صورت جداگانه توضیح می دهیم.
خط چهار رقمی یک طرفه:
همان طور که از نام خط مشخص است این خط تنها برای شماره گیری مشتریان بوده و از داخل سازمان برای تماس با بیرون از آن استفاده ای نمی شود. شماره ای که مشتریان برای ارتباط با مجموعه میگیرند چهار رقم می باشد.
خط 4 رقمی دو طرفه:
این خط تنها برای شماره گیری مشتریان و برای تماس بیرونی سازمان می باشد که نحوه قرار قرار گرفتن ارقام به شکل زیر می باشد شماره ای که مشتریان برای ارتباط با مجموعه (منشی تلفنی یا اپراتور اصلی) می گیرند 5 رقمی می باشد شماره ای که مشتریان برای تماس با داخلی ها می گیرند 8 رقمی می باشد به این نحو که چهار شماره اول شماره خط 4 رقمی و چهار شماره بعدی شماره داخلی مورد نظر می باشد شماره ای که پرسنل سازمان با آن با بیرون تماس می گیرند 8 رقمی می باشد.
خط پنج رقمی یک طرفه:
همان طور که از نام خط مشخص است این خط تنها برای شماره گیری مشتریان بوده و از داخل سازمان برای تماس با بیرون از آن استفاده ای نمی شود. شماره ای که مشتریان برای ارتباط با مجموعه می گیرند پنج رقم می باشد.
خط 5 رقمی دو طرفه:
این خط تنها برای شماره گیری مشتریان و برای تماس بیرونی سازمان می باشد که نحوه قرار قرار گرفتن ارقام به شکل زیر می باشد شماره ای که مشتریان برای ارتباط با مجموعه (منشی تلفنی یا اپراتور اصلی) می گیرند پنج رقمی می باشد و یا اینکه شماره ای که مشتریان برای تماس با داخلی ها می گیرند 8 رقمی می باشد به این نحو که چهار شماره اول شماره خط 4 رقمی و چهار شماره بعدی شماره داخلی مورد نظر می باشد و در این روش امکان داشتن توامان شماره منشی تلفنی 5 رقمی با شماره گیری مستقیم 8 رقمی داخلی ها نمی باشد. شماره ای که پرسنل سازمان با آن با بیرون تماس می گیرند 8 رقمی می باشد.
تعرفه خطوط e1:
شما برای داشتن یک لینک e1 سه هزینه باید بپردازید یک هزینه ثبت نام که 525 هزار تومان می باشد، هزینه نامبرینگ سالیانه که از 90000تومان شروع می شود و هزینه آبونمان ماهیانه 75هزارتومان و البته اگر از خط دوطرفه استفاده نمایید هزینه تماس های بیرونی را مانند خطوط معمولی باید بپردازید. یاد آور می شود این مبالغ با تغییرات تعرفه ها در مخابرات تغییر می نماید و قابل استناد نیست.
نسل جدید خطوط 5 و 4 رقمی:
نسل جدید خطوط 5 رقمی و 4 رقمی خطوط تحت شبکه می باشند. این خطوط تحت شبکه مشابه خطوط E1 ظرفیت 30 تماس هزمان دارند. نام خطوط پر ظرفیت تحت شبکه سیپ ترانک می باشد. پروتکل sip چیست، پروتکل sip یک پروتکل برقراری و نگه داری تماس تلفنی می باشد و از محبوب ترین و پر کاربرد ترین پروتکل های تلفنی تحت شبکه در جهان می باشد.
خطوط تلفنی تحت پروتکل sip به سیپ فون و خطوط تلفنی پر ظرفیت تحت sip به سیپ ترانک (SIP Trunk) مشهور می باشند. خطوط سیپ ترانک ظرفیت 30 تماس همزمان را دارا می باشند و زوی مراکز تلفن تحت شبکه یا تجهیزاتی نظیر روتر ها و گیت وی های شبکه قابل استفاده می باشند.
تفاوت خطوط e1 با سیپ ترانک:
تفاوت خطوط e1 با خط سیپ ترانک در نوع استاندارد ارتباطی بین سوییچ ها و مراکز می باشد. به صورت خلاصه خطوط e1 یا pri خطوط دیجیتال می باشند که در سمت سوییچ مخابراتی و مرکز تلفن مشترک نیاز به کارت تلفنی e1 دارند و البته بستر ارتباطی بین مشترک تا مخابرات هم اگر روی زوج سیم مسی باشد با استفاده از مودم و بر اساس پروتکل G.SHDSL می باشد و باید از مودم G.SHDSL برای این منظور استفاده کرد.
خط سیپ ترانک یک خط تحت شبکه می باشد به همین جهت سوییچ مخابراتی و مرکز تلفن سمت مشترک باید تحت شبکه باشد و از پروتکل SIP پشتیبانی نماید. اگر خطوط سیپ ترانک روی سیم مسی و با استفاده از مودم نتقال داده شود مودم ها باید تحت استاندارد G.SHDSL.BIS باشند و باید مودم G.SHDSL.BIS برای این ارتباط استفاده شود. البته این خطوط از طریق فیبر نوری و یا VDSL هم قابل انتقال می باشد.
جهت انتقال خط E۱ از مخابرات تا مرکز شما از مودم E۱ استفاده میشود. برای هر خط نیاز به یک مودم است. نوع و مدل این مودم را شرکت مخابرات برای شما مشخص مینماید. بعد از درخواست خرید از مخابرات این مودم در مکان شما، استقراریافته و با توجه به بهره بری از این نوع خط تنظیمات لازم انجام میگیرد.
استفاده از این خطوط از لحاظ برندینگ، تعداد ارقام کم و سهولت تماس مشتریان برای سازمانها و شرکتهای بزرگ بسیار مؤثر و حائز اهمیت است. خط E۱ امکانات زیر را برای مشتریان خود فراهم میسازد:
قیمت و مشخصات سانترال تحت شبکه پاناسونیک مدل KX-NCP500 و گوشی های مرتبط
فروش نسل جدید گوشی های IP پاناسونیک
خط ,رقمی ,خطوط ,شماره ,e1 ,، ,می باشد ,شماره ای ,4 رقمی ,5 رقمی ,مشتریان برای ,بعدی شماره داخلی ,قرار گرفتن ارقام ,تماس بیرونی سازمان
درباره این سایت